Jones Arnhem

Jones

In 1988 openden Judith ter Haar en Gerhard Harmsen de deuren van Jones. Vijf jaar later vestigde Jones zich in een oude drukkerij in de Arnhemse binnenstad. Toen Jean Paul Gaultier en Diesel nog onbekend waren in Nederland, haalde Judith ze al naar Arnhem. Jones maakt nog steeds nieuwe en eigenzinnige keuzes. Die zie je terug in Judith’s aandacht voor vernieuwende ontwerpers, haar oog voor duurzame kwaliteit en haar gevoel voor ambacht en filosofie. Judith is het DNA van Jones. Gerhard en zijn team dragen uit en de klanten omarmen het en zijn followers geworden.

Verbinden
Judith verbindt mensen en emoties. Haar drive haalt ze uit haar persoonlijke geschiedenis. Als kind woonde ze in Afrika en reisde veel. De indrukken die ze daar opdeed, bleken onuitwisbaar. Zij zijn nog steeds een rijke bodem voor haar visie en concepten.

Herkenbaar
Ogenschijnlijk sobere ontwerpen met een hang naar comfort. Een ingetogen vormentaal, uitgevoerd in luxe materialen. Judith’s handschrift is en blijft herkenbaar.

Continuïteit
In de loop der jaren hebben heel wat ontwerpers zich voor kortere of langere tijd aan Jones verbonden. Judith laat zich niet leiden door de populariteit van merken, ontwerpers of collecties. Zij wil geraakt worden door wat zij ziet en wat er door haar handen gaat. Judith is de composer van een heel eigen en continu collectiebeeld.

Followers
De klanten van Jones zijn geen passanten. Zij volgen Jones, en vaak al jarenlang. Klanten van het eerste uur zijn er nog steeds. De mensen die Jones gevonden hebben, blijven komen. En met deze klanten voor ogen gaat Jones steeds weer op zoek naar verrassende ontwerpers en nieuwe ervaringen.